hannahkritiserar

Alla inlägg under oktober 2008

Av Hannah - 7 oktober 2008 20:49


Det är ganska intressant hur min blogg gått från att vara hatisk mot allmänheten till att plötsligt bara vara allmänt förnedrade å mina egna vägnar. 


Jag vill härmed försäkra att jag på inga sätt slutat hata allmänheten (läs: dig) och att jag verkligen inte hatar mig själv. Nej, tvärtom, mitt hat mot er (läs: dig) har utvecklats så kraftigt att jag inte längre finner ord att beskriva det. Dock så har jag inkluderat mig själv i mitt hatande en aning. Men bara för sakens skull så ska jag härmed visa upp min hatlista. 


nr 1. modebloggare

nr 2. modebloggare

nr 3. hm.. kan det vara.. modebloggare? 

nr 4. mänskligheten (läs: dig

nr 5. parkskolans mat

nr 6. din lycka

nr 7. snorande bäbisar

nr 8. busschaufförer 


så. då vet ni att jag under inga omständigheter kommer sluta påpeka hur värdelös du är. för övrigt så har jag utvecklat ett hopp inom mig. ett hopp om bättre skolmat. det hoppet stavas bert karlsson. 


citerar aftonbladet:

Skolmat är sämre än kattmat.

Det visar nya laboratorietester.

– För jävligt, säger Bert Karlsson, 63, i kvällens ”Matakuten”.


käre bert karlsson. om du läser detta så ber jag dig åtaga dig uppdrag parkskolan. för övrigt så är du en underbar människa och jag har aldrig sett någon som liknar en hamster mer än dig. dock gillar jag inte din attityd.



härmed önskar jag er alla en sömnlös natt.  

Av Hannah - 7 oktober 2008 20:38


igår tog min mp3 självmord.


jag är ensammast i universum. 

Av Hannah - 6 oktober 2008 21:44


ännu ett sätt att förnedra sig själv. självklart tog jag tillfället i akt.


egentligen så borde det väl ses som en egenskap att lyckas se ut som en invalid på skolfotot år efter år? jag är mycket begåvad inom ämnet. det spelar ingen roll hur jävla mycket smink man har på sig. inte heller hur många liter hårspray man har i håret. för hur fan man än gör så lyckas man alltid se ut som ett jävla mongo. 


men då vet ni. då vet ni att mongot i skolkatalogen är jag. för mitt psykes skull så skriver jag ej autografer och viskningar eller eventuella pekningar i korridoren undanbedes.



jag kanske tillochmed får ett eget uppslag? 

Av Hannah - 5 oktober 2008 12:21


finns det något mer värdelöst än söndagar? (svar ja; dig. och parkskolans mat)

varför existerar söndagar? en hel jävla dag som går ut på att göra ingenting. Säg mig något vettigt det finns att göra på en söndag. Till och med NAMNET söndag är ju hur jävla lame som helst. Fyfan. 


söndagar går helt enkelt ut på att sitta och vänta in måndagen och att tänka på gamla misstag som gör en självmordsbenägen. jag slår vad om att majoriteten av alla självmord begås på söndagar. (eventuellt fredagar. RIP äpplet)


I mitt parti som jag kommer starta när jag blivit 18 så ska söndagar förbjudas och ersättas av lördag 2. det innebär att det finns 2 lördagar (vilken otrolig logik!). alltså kommer man kunna festa hela helgen! skitmånga kommer bli alkisar och alkoholindustrin kommer öka som fan. däremot ska jag förbjuda rödvin. rödvin skall endast användas till att dränka lilla melodifestivalen-deltagare i. 


röstar du på mig eller? (i mitt parti är mutor fullt tillåtna)

Av Hannah - 5 oktober 2008 00:55


Ikväll har jag varit med olivia och paulina. vi såg på lilla melodifestivalen. till att börja med så fattar jag inte den direkta meningen med att alla bidrag ska vara på landets egna språk, ingen fattar ju fan något av alla andras låtar. sedan så är ju all musik playback. är det kanske själva grejen? att bedömma en låt utan att fatta innebörden av dess text samt att ignorera melodin.

kort sagt, en mycket, mycket givande tävling.


För det andra. vad fan är det för deltagare? och jag har aldrig hört några så otroligt kassa låtar i hela mitt liv. det är så tragiskt. Till råga på det så vann emot. sanslöst. nog för att hon var bra, ja, det var hon faktiskt. men. hur ser människan ut? vi ska alltså skicka henne för att representera vårat land. Jag tänker byta nationalitet.


och VARFÖR har barnen ett "greenroom"?

varför?

vad fan gör de där då? byter blöjor på varandra?

eller som elin så fint sa, "de som är över 10 får amma de andra".



Sedan så har jag beslutat mig för att starta en insamling till Nassim Al Fakir (programledaren för skiten) som är i stort behov av en tandställning. Vill ni hjälpa till så är ni välkomna att ge mig bidrag. Slå ett slag för de behövande.


det var lilla melodifestivalen det. jag hejade på asiaten. han skulle vunnit istället för emot.

Av Hannah - 3 oktober 2008 19:27


det har begåtts ett självmord på parkskolan. skolan där jag går. shit.. känner mig skakad som fan.. hur läskigt kommer det inte kännas nu när man ska gå där i korridoren där någon dött?..


självmordet hade utförts genom ett hopp från en trappa. ner på golvet. det var mos och kladd överallt.. trolig tid för mordet är från lunchtid till ungefär 14.20 när elin och jag upptäckte händelsen..


aja.. i vilket fall. elin och jag hade en tyst minut för liket. vi verkade vara de enda som ens brydde sig om det.. fattar inte hur människor kan vara så känslokalla. alla gick omkring som att ingenting hade hänt. hur kan man inte bry sig när något sånt här händer? helt sanslöst.


den lilla stackarn hade haft det så svårt..  det fanns ingen annan utväg för honom. han hoppade från den högsta trappan mellan trapporna och ner på golvet där han mosades. alla hans kärnor låg utspridda.

i vilket fall så påverkade det där mig ganska rejält.



R.I.P äpplet

03/09-08


du finns fortfarande hos oss.

vi beundrar ditt mod och din styrka,

trots att den inte varade för evigt.

ditt skal var alltid så blankt och din insida alltid lika saftig.

vi glömmer dig aldrig.

Av Hannah - 3 oktober 2008 19:10


idag har varit en ganska intressant dag. jag måste påpeka att min klass är ganska flumm. passar mig perfekt. i övrigt så har jag tänkt göra denna dagen minnesvärd. jag ska nämligen berätta om min idol kära blogg. dock har jag väldigt många idoler. men nu så ska jag berätta om en av mina största idoler.


nämligen *trummvirvel*..



farbror torsten.


kolla hans hemsida här:

http://www.farbrortorsten.com/


på hans hemsida finns mycket olika samt roliga saker att göra! du kan tex skicka hatbrev, kolla på roliga namn och göra iqtest.


i övrigt önskar jag hela världens befolkning en riktigt otrevlig helg.


Ovido - Quiz & Flashcards