hannahkritiserar

Alla inlägg den 25 maj 2008

Av Hannah - 25 maj 2008 01:43


Som ett moln som långsamt sveper förbi och placerar sig framför solen. Som korven som precis fallit ur ditt bröd och ligger där och stirrar upp på din besvikna min. Som en vandringsdag sista veckan i 9an.


Du är ett jävla svin som inte bör ha en plats på denna jord. jag hatar dig och du gör mig så förbannat besviken. främst av allt så är du det fulaste jag sett och jag hatar att jag lät mig träffa dig. du bara finns där med ditt jävla hånflin och tror att du är så cool när alla i själva verket vill slå in pannbenet på dig. Du är en idiot och du bör ha en kondom för din mun innan du talar för att undvika att diverse bakterier flödar ut ur ditt svalg. du gör mig otroligt förbannad och du skämmer ut vår såkallade art! men det gör inte mig nåt. nejdå. det är helt okej. det är faktiskt inte mig du skämmer ut i slutändan, det är dig själv.


Håll käften och tänk innan du säger nånting din jävla iq befriade skitunge. du tror att det du säger är av betydelse medans alla andra försöker förtränga allt du sagt. du hör hemma i helvetet och jag tänker fan inte reservera en plats åt dig. hamnar du i närheten av mig ska jag fan försöka förbättra mig för en plats i himlen (bevare mig väl). jag kommer inte klara av att ha ett skal av mänsklig humanilisitet utan vett och hjärna i min närhet. jag skäms över att du finns. vet du det? hade det inte varit för att du var ett jävla avskum hade jag kunnat gråta för att du finns. en skam för världen. det är vad du är. du ska fan stå där och skämmas. inse fakta. ingen tycker om dig förutom din egen morsa. hade hon inte varit din morsa hade även hon hatat dig. förutom det faktum att du legat i hennes livmoder såv vill hon inte ha med dig att göra. du kan inte ens leva upp till ordet misslyckad.


du är värdelös.

Ovido - Quiz & Flashcards