hannahkritiserar

Alla inlägg den 4 maj 2008

Av Hannah - 4 maj 2008 18:57

"ÅH! EN MODEBLOGG!"

du skojar?


om inte, så tillåt mig att spy.

men visst, sure.. Blondinbella i all ära (nej? in my ass) men modebloggar måste verkligen vara det absolut tråkigaste som existerar (inte bara i bloggväg, utan även i allmänhet! HAH! Den du, right in ur face din jävla modebloggare).


Ärligt talat så fattar jag inte vad som är så himla roligt med en modeblogg när ungefär hela sveriges fjortisar (obs, även icke fjortisar) har en. Du blir medlem på en bloggsida och kallar din blogg för ex: dittnamn.fashion.bloggagratis.se. Du gör en likadan blogg som redan existerar gånger 1000. Att vara unik är visst inget för dig? Det märks vännen.


Ja visst, du kanske tycker att det är kul att tipsa folk om trender, skönhet och hälsa. Men grejen är den att allt du skriver har du endera kopierat från internet eller läst i en tidning. DET ÄR INTE ENS DINA EGNA TIPS. har man så jävla dålig fantasi att man inte kan komma på nåt att skriva på egen hand ska man inte ha en blogg. Man ska inte heller ha en blogg om allt man gör i den är att kritiserar och vara allmänt elak mot vissa folkgrupper. Där ser du, det är faktiskt bara inte dig (jo, bara dig) jag är extremt emot. Jag är tillochmed emot mitt eget bloggande. Vad säger du om det fröken (ingen slags diskriminering men majoriteten av modebloggare är flickor. unless u are gay) modebloggare? Fick det dig att vakna upp? Att inse att du inte är så unik som du tror? Har du fattat att allt du skriver om har 100 personer redan skrivit? Sanslöst vad du är tråkig människa. Gaska upp dej förfan.



Jag har faktiskt ett eget tips på en trend! Jippi! eller hur!?


Tipset: Har du en modeblogg, så är den nya stora trenden att ta bort den! Genom att du redan vet att ingen läser den (förutom en 52årig pedofil och andra personer som bara vill håna dig) så är det faktiskt lika bra.

Tips 2: Känner du någon med en modeblogg? Sommarens trend är att hacka sig in på den och radera den!



Visst känner du dig uppdaterad angående årets trender? Tänkte väl det.

Puss puss och välkommen åter till min modeblogg!

Ovido - Quiz & Flashcards