hannahkritiserar

Alla inlägg under september 2008

Av Hannah - 10 september 2008 20:49


förövrigt kan jag berätta att jag i detta ögonblick, och för en bra tid framöver har några slags bakterier i min kropp som gör mig förbannat snorig, ynklig, illamående och grinig. känner mig aningen döende och min frukostdiet har nu blivit ändrad pga mitt ökade intag av tabletter. kommer jag överleva eller kommer bakterierna bryta ner min kropp till någon äcklig sörja? kommer jag någonsin mer få känna solens strålar på min hud eller uppleva det mörka hat inom mig riktat mot modebloggare? fyfan. om jag dör testamenterar jag härmed mina kvarlevor till paulina (förutom min brillianta hjärna som jag däremot skänker till välgörenhet), mina julklappar till linn och min mamma och pappa kan få 7an i min garderob. hanna, du kan få tillbaka din fårmössa med öron som jag har här någonstans. olivia, du ska få en rosa liten pennvässare i form av ett hus. och nej erika, jag har inte glömt dig. du ska få något väldigt värdefullt. min tandborste.


så. då var testamentet skrivet med. om någon känner sig glömd eller nåt så är ni välkomna att lämna in önskningar på vad ni skulle vilja ha av mina ägodelar. annars antar jag väl att det är först till kvarn angående mina andra grejer som inte testamenteras. 



hatar att vara förkyld alltså. 

Av Hannah - 10 september 2008 20:21


Nä, men helt allvarligt. Hur kan människor vara så pass vetgiriga att man riskerar en hel planets existens för ett jävla experiment? gjorde de det för att utveckla människans kunskap? i och med detta experiment så fanns en liten risk att vi alla skulle dö.



jag gissar på att alla forskares egentliga avsikt är att ta över världen. så måste det vara. de låter planeten samt dess invånare sugas in i ett svart hål och på nåt sätt ska de själva överleva på en reservplanet vid namn jorden 2 som de själva gjort. Därefter ska de ha en riktigt het bondagescen samt via en maskin skapa perfekta människor med fullt uvecklade egenskaper inom alla tänkbara ämnen.


jag har gjort det igen

helt otroligt

ännu en fläckfri teori.

Av Hannah - 10 september 2008 20:19


och jag fick inte veta det förren tio över.


typiskt 

Av Hannah - 8 september 2008 18:13


näfyfan alltså. vad har jag gett mig in på egentligen? 

kommer jag överleva otaliga dagar fyllda med matte och fysik? ska jag bli ett pluggo? eller.. så kan jag skita i allting och få sämst betyg. 


gud vilket val alltså. blir riktigt darrig

va?

Av Hannah - 7 september 2008 21:20




ALFONS? HALLICK? noway.

vad äre här för skit? och varför lyckas jag alltid hitta massa sånt här?


men nu tror jag att jag vet hur det är! det kanske är så att gud försöker nå människor och ge dem dessa budskap.. och för att få kontakt med alla människor på jorden så får han mig att hitta allt sådant för att sedan lägga ut dem på min blogg och låta alla ta del av det. för vem läser liksom inte min blogg? daah. men ja, så måste det vara. TA TILL ER DET! Gud försöker berätta för er att alfons åberg är en hallick.


beware

Av Hannah - 7 september 2008 10:20


jag tror helt seriöst att jag skulle få flera läsare om jag la upp en bild på min outfit.


men det kommer aldrig hända.

Av Hannah - 7 september 2008 00:50


alla snackar verkligen skit om varandra. ligger det i människans natur? är det en av våra medfödda egenskaper?, att snacka skit? är vi speciellt utvecklade för att känna hat och le samtidigt? 


klandrar verkligen inte dig för att du snackar skit, för alla snackar minst dubbelt så mycket skit om dig. that's the thing.


men...



egentligen. så är det lika bra att alla snackar skit om en bakom ryggen. faktiskt. eller, vad vet jag, du kanske vill ha allas skitsnack rätt upp i nyllet? Det skulle du kanske gilla va? att varje dag bli hånad av allas ärlighet. att låta folk slå dig på fingrarna efter varje ord du säger. du är hatad, och inte bara utanför ditt medvetna. du vet att alla hatar dig. att alla snackar skit om dig. För de snackar skit om dig med dig själv. 


men ni kan snacka skit om mig om ni vill (för jag har redan snackat skit om dig det senaste halvåret och du är bara sååååå last year nu) men jag kommer faktiskt må mycket bättre om jag aldrig får veta det. 


det låter faktiskt helt fel. men resonera själv lite. (eller gör inte det förresten. du kan lika gärna gå omkring och tro att alla älskar dig. tro det bästa om alla människor. det kan du fan göra.. för det är du värd)

Av Hannah - 6 september 2008 18:11


VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ DENNA STAD?


Vilken dag är det mest folk på stan? Vilken dag åker folk mest bussar? 


a. tisdag

b. torsdag

c. LÖRDAG


Rätt svar går att utläsas längst ner i inlägget.


Vilken dag går det (näst)minst bussar?


a. tisdag

b. torsdag

c. LÖRDAG


Rätt svar går att utläsas längst ner i inlägget.


Vad är det för jävla fel på detta samhälle? VARFÖR GÅR DET BUSSAR SÅ JÄVLA SÄLLAN PÅ LÖRDAGAR? Vem är den inkompitente fan som bestämt detta? DETTA ÄR ETT RENT JÄVLA HELVETE! Sanslöst idiotiskt. Fyfan alltså. Kan man inte en helt vanlig lördag få åka in till stan, utföra sina ärenden och sedan ta bussen hem igen utan att behöva vänta 50 minuter!? ÄR DET FÖR MYCKET BEGÄRT? Och nu kan de fan inte ha naturen som skäl för om inte jag totalt missuppfattat detta så är det JÄVLIGT mycket mer naturvänligt att åka buss än att ta bilfan tur och retur till stan.

RÄDDA NATUREN OCH INFÖR FLER BUSSAR PÅ LÖRDAGAR!



Rätt svar på fråga 1: c) LÖRDAG

Rätt svar på fråga 2: c) LÖRDAG

Ovido - Quiz & Flashcards