hannahkritiserar

Alla inlägg den 14 mars 2009

Av Hannah - 14 mars 2009 23:47


kommentar under föregående inlägg:


"Om ditt inlägg är seriöst menat så tycker jag allvarligt att du borde skaffa dig ett liv. Haka upp sig något så otroligt mycket på vem som vann eller inte vann melodifestivalen kan ju inte vara nyttigt... Ja, ja. Hoppas du kommer över denna "hemska tragedi" snart."


jag tänkte svara med att HELA MIN VÄRLD HAR RASAT SAMMAN PGA ATT HON VANN MELODIFESTIVALEN! *gråter blod* JAG VET HELT SERIÖST INTE VAD JAG SKA TA MIG TILL! *skär mig i handlederna*

Av Hannah - 14 mars 2009 22:47


ja.. vad kan jag säga?


vad kan jag säga förutom att jag är djupt chockerad, mer själmordsbenägen än någonsin och fruktansvärt skakad. detta är en skandal, en ren tragedi. ska jag skratta eller gråta? jag har ingen aning. jag minns inte ens hur låten gick. så mycket tyckte jag om den. det enda jag vet var att det var opera. opera. ja, opera. 


hade caroline af ugglas vunnit detta hade jag på en miljontalssätt kunnat beskriva min fruktansvärda skam men samtidigt kunnat sitta där under eurovisionsfestivalen med sverige målning i ansiktet och skrattat åt hennes glugg. men nu då? opera. 


jag vet inte vad jag ska ta mig till

Ovido - Quiz & Flashcards