hannahkritiserar

Alla inlägg den 5 augusti 2008

Av Hannah - 5 augusti 2008 17:27


i natt drömde jag att jag dödade eric mattsson

Av Hannah - 5 augusti 2008 17:21


Jag är, som ni alla vet, väldigt mån om min kost och att min kropp ska må bra på insidan. Så förutom min dagliga yoga, pilates, tarmsköljning, kroppsavgiftning och min vädligt kalorisnåla mat har jag nu infört min egna sk. frukostdiet. Om jag får säga själv så tycker jag att iden är helt genial. Så, nu ska jag berätta om den.




På söndagmorgon kliver jag upp i vanlig tid ungefär kl 04.30 (det här med att kliva upp så tidigt och att gå och lägga sig runt 17.30 efter min pilates är verkligen härligt! min kropp är så utvilad) och går en promenad till ca 06.30 När jag kommer hem så gör jag iordning min frukost. Som ni alla vet så brukar jag inte äta de mest nyttiga frukostarna *hihi* men brukar kompensera det med att äta ett salladsblad på resten av veckan istället. Nu är det så att jag gör min frukost (en vanlig portion med fil och flingor, och en macka från polarbröd, en tekaka), men när jag äter har jag en sak att tänka på. Frukosten ska räcka hela veckan! Det innebär att jag inte kan äta hur mycket som helst varje dag utan måste tänka efter hur mycket jag kan äta.




Hur bra verkar inte det egentligen? Det är helt perfekt.




Här är förresten en bild på min frukost som jag gjorde i söndags. Jag tycker att det även är praktiskt på det sättet att det blir mindre disk och jag slipper ta undan allting, jag låter det stå framme hela veckan!

Ovido - Quiz & Flashcards